1965 Ford Mustang Coupé

Mycket fint och intakt skick på denna Mustang Coupé. Utrustad med Pony-DeLuxe inredning, original sport-ratt med mera!

Exteriör

Bilen var vinröd från början. Den har fått en omlackering för längesedan och är nu röd. Lacken är riktigt fin måste jag säga! Mycket bra krom och listverk runt om hela bilen. Kofångarna tror jag är orörda, och de är mycket fina för sin ålder. Bilen står på originalhjul. Original spinnerskapslar i bra skick!

Bra känsla i båda dörrarna, inget som helst glapp eller spel. Inte ens på förarsidan! Sidorutorna går upp och ner som dom ska och linjerar fint. Skraplisterna ser ut att aldrig ha bytts ut, så även gummilister i dörrarna. Fina vent-rutor med fina gummipackningar på båda sidor.

Inredning

Original utrustad med läckra Pony inredningen, (code 65B). Mycket fin invändigt och inte över-renoverad, utan den speciella originalkänslan har bevarats. Golvmattan är original, det ser jag direkt! Och när jag tänker efter, det tror jag inte jag har sett i en Mustang innan. 4 i-läggsmattor med mustang-emblem. Man får en härlig och sportig känsla när man sitter bakom ratten!

Motor

Bilen har kvar sin Original 200cui rak 6-cyl motor med 1-ports förgasare. Motorn har fått sig en rejäl översyn med renoverat topplock, ny förgasare, ny bränslepump med mera. 3-stegs Aut. Motorn spinner fint! Går tyst och lugnt.

Underrede

Helt otroligt! När jag hissar upp den på lyften ser jag factory red oxide floors och de är knappt ens smutsiga. Inte en rostfläck, inte en lagning, ramverket är spikrakt! Mycket imponerande som ni kan se på bilderna.

Skuff

Mycket fin i plåten. Jag ser original kitt-skarvar helt intakta. Fin bensintank. O-klippta kabelhärvor med mera! Reservhjul, domkraft och alla tillbehör ligger där!

Sammanfattning

Den här Mustangen har garanterat gått i torrt och fint klimat. Förmodligen alltid garageförvarad. Annars är dom inte så här fina, så enkelt är det!

Denna har klarat sig från att bli sönderskruvad och sönderrenoverad med delar från Kina. Uttagen ny 24 April på Barkhouser Motors Danville Virginia. Första ägarens namn står i instruktionsboken. Original Windowsticker finns också bevarad.

Idag är det mycket ovanligt att hitta en Mustang med 6:a, de flesta har konverterats till V8 eller skrotats ut. Och när jag tänker efter, det är 6:an som har räddat denna Mustangen! Observera priset, det är billigt för en mustang i detta fina skick, ring oss idag!

Pris: 197 500kr