A PASSION FOR CARS

En bilaffär blir klar i ordets rätta bemärkelse först när säljare och köpare är nöjda. Det kan gå snabbt, men om det vill ta lite tid så måste det få göra det. Goda långsiktiga kundkontakter är ett sätt för oss att utveckla vårt nätverk och vårt stora intresse för klassiska amerikanska bilar.

NiAn:s startades 1979 och drivs av far och son Anders Andersson och Mikael Crafoord, tillsammans med några anställda. Verksamheten omfattar en modern anläggning med Preem bensinstation, närbutik, tvätthallar, däckservice och bilhandel. Trots en föränderlig bransch har företaget utvecklats till ett både väl ansett och framgångsrikt!

NiAn:s bilhandel grundar sig på ägarnas stora intresse för USA-klassiker från 50- och 60-talen. För Anders spirade intresset tidigt under familjens utflykter i pappas Dodge Kingsway från –49. Och på den vägen har det burit via den första egna 1956 Crown Victorian, 1969 som 18-åring. Sedan blev det Dodge Dart, Ford Fairlane, Galaxie, Oldsmobile Starfire och många, många fler men favoriten har alltid varit 1956 Ford Crown Victoria.

Idag omfattar samlingen av saluobjekt ett 30-50 USA-klassiker. Bilar kommer och går hela tiden. För inköpen ägnas som regel ett antal resor om året till USA. 10-tusentals mil har spenderats på de Amerikanska vägarna, där också ett värdefullt kontaktnät har byggts upp.

Man söker också kontinuerligt på Svenska marknaden efter lämpliga objekt.

Vi har många goda råd att ge, inte minst för att vårt kunnande bygger på egen erfarenhet som ägare till en lång rad olika modeller. Vi tycker samtidigt att bilar är en kulturtradition och vårt mål är att kunna erbjuda fina, kompletta och intakta exemplar av attraktiva modeller.

Tveka inte att ta kontakt med oss. Vi är aktiva hela tiden och hjälper dig med omsorgsfullt utvalda exemplar. Besiktigade och körklara!

ÖPPETTIDER:

Vardagar efter överenskommelse.

Helger, om starkt intresse finns.
Anders: 070 88 122 56
Mikael: 072 227 09 80