1964 Cadillac 4dr ht

1964 Cadillac 4dr ht

Gott kustom-stuk på denna Cadillac ”Low Rider”. Den är lätt sänkt och har fått splitter nya 20″ Boss fälgar! Intagen från torra ökenstaten Nevada år 2015 och den uppvisar mycket fin kaross och underrede!

Exteriör

Jag hittade en bil-dagbok i handsfacket! Där står att läsa att bilen lackerades om i Oktober 1992! Lackeringen ger fortfarande ett bra intryck! Den har original kofångare som är fina för sin ålder. Listverket är riktigt fint! Runt rutorna sitter det tight och fint. Sidorutornas rut-ramar är extremt fina runt om, liksom dropplisterna. 20″ Bossfälgarna ser ut att vara helt nya liksom däcken. Fungerande ”Cornering Lights”!

Interiör

Bak och framsätena kläddes om i samband med att bilen lackerades, i Oktober 1992. I övrigt är inredningen orörd original och riktigt fin faktiskt! Allt invändigt krom är jättefint. Dörrsidorna har fått en och annan fläck och blekts en aning, men är fortfarande raka och fina. Jättefin instrumentering och mätare. Original instrumentbräda utan en enda spricka. Ratten är också fin. Innertaket är spikrakt hela vägen bak, och jag tippar på att det är original.  Elhissar runt om som fungerar.  6-vägs elsäte som också fungerar!

Motor

Förmodligen orörd maskinellt. Men när jag tittar under huven ser jag att den är servad och genomgången med nya tändkablar och stift, och under fördelaren ser jag nya brytarspetsar och ny kondensator! Ny olja och filter, ny vattenpump, ny huvudcylinder till bromsarna! 429 V8 motorn startar upp lätt och går som den ska. TH-400 Aut som växlar gott.

Skuff

Original skuffinredning som är komplett. Pappsidorna är raka och fina, men i övrigt visar den sin ålder som ni ser på bilderna. Kärnfrisk i golvet under mattan med original ytbehandling fortfarande intakt!

Underrede

Torr och fin, och jag hittar inga rostangrepp eller lagningar. Nya stötdämpare bak. Enkelt avgas.

Sammanfattning

Häftig cruisingbil som tål att brukas som den är. Ring oss!

Pris Såld!