1969 Chevrolet Brockwood

1969 Chevrolet Brookwood Station Wagon

Super cool Brookwood HGV med 15″ Custom wheels, dubbelt avgas med mera!

Exteriör

Rak och fin originalkaross. Fin i lacken också! Bättrad och omlackerad på sina ställen, men mycket bra helhetsintryck! Kofångarna är raka och fina, visar sin ålder en del. Dörrarna är jättefina när jag synar dom, öppnar och stänger enkelt. Jättefint i alla dörrgångarna. Samtliga glasrutor är kristallklara. Bakrutan är elmanövrerad, styrs från förarplatsen! Ger ett gott baksug när man kör med den nere!

Inredning

Inte mycket att anmärka på här. Ser helt original ut vart jag än tittar, måste ha stått i garage. Originalratt och originalradio sitter kvar. Instrumenteringen är kristallklar. Spikrak bräda, inte en enda tendens till spricka eller skada. Innertaket är fläckfritt och sitter spikrakt hela vägen bak! I handskfacket hittade jag lite spännande papper, bland annat anteckningar från en  bilresa mellan Salt Lake City, Utah och staden Cheyenne i Wyoming. Se bilder>>>

Motor

Matching Numbers ”FB” coded 327 V8 med Power Glide Aut. 235 Hästar. Fungerar klockrent. Original två-portaren sitter kvar. Original grenrör, ventilkåpor och luftrenare sitter också kvar. Stilrent motorutrymme!

Underrede

Mycket fint orört skick. Jag ser fina o-lagade golv. Fin i alla baljorna också. Nyare dubbelt avgas.

Skuff

Bak-lämmen öppnas och stängs enkelt, antingen åt sidan eller neråt. Coolt och praktiskt! Baksätet går att fälla ner så man får ett över två meter långt lastutrymme. I högerbaljan sitter reservhjulet kvar, domkraft och verktyg också. Jättefint skick och rent och snyggt.

Sammanfattning

Riktigt gott stuk och bilen går som en dröm. Skulle passa perfekt att stripas upp med företagslogotypes eller liknande.

Jag ska inte säga att den är som ny. Det syns att den har tjänat sina tidigare ägare och använts! Men det är uppenbart att den är väl omhändertagen och att tidigare ägare gillat den pris som den är. Mätaren står på 75 000 US Miles, ca 12 000 Svenska MIL. Troligtvis korrekt körsträcka, kom och bedöm själva… De här gamla familjebilarna blir mer och mer uppskattade, ring oss!

Pris: 279 000kr