1969 Chrysler 300 Cab

Chrysler 300 var en blandning mellan fullsize lyx och prestanda. Den legendariska 440V8an var standard! Denna är i gott bruksskick/raggarskick och går underbart!

Exteriör

Bra helhetsintryck med lågt och gott stuk. Den har blivit omlackerad någon gång för längesedan. Lacken visar sin ålder en del och vissa imperfektioner förekommer om man synar den på riktigt nära håll. Fram ser jag en orörd kofångare och grill. Båda mycket fina. Bakkofångaren ser nykromad ut. Bakstammen med lyktglas och lyktsargar är superfin! Rullar på 15″ Rallye Wheels med splitter nya däck!

Inredning

Orörd i dörrgångarna och det ser ut att vara original gummilister och skraplister. Original dörrsidor som har gett med sig litegrann. Instrumentering och bräda ser orört ut och i skapligt skick för sin ålder. Originalradion sitter kvar, en modern stereo sitter i handskfacket (ej funktionstestad av oss) Omklädda säten fram och bak.

Motor

Original Matching Numbers 440 V8 under huven, (nummer kontrollerade av oss) Enkelt avgas och original grenrör, så den går tyst och fint. Det känns bra när man kör bilen, motorn är riktigt pigg! Nyare Holley 4-port förgasare. Original luftrenare och ventilkåpor!

Underrede

Jag ser några gamla lagningar. Överlag ser den fin och solid ut med fina golv. Motor och låda ser ut att aldrig ha varit ur bilen. Bak ser jag ny bensintank med ny tankarmatur. Den har fått nya bromsrör och ny bromsslang.

Skuff

Originallack på insida av skufflucka. Original gummimatta ligger kvar. Ser skaplig ut i golvet. Reservhjul, domkraft och verktyg ligger på sin plats!

Sammanfattning

En fin bil för pengarna som man kan plocka många härliga mil med, men ingen bil för en pedant.

Pris: Såld!