1979 Chevrolet C10 DeLuxe

1979 Chevrolet C10 DeLuxe

Läckert stuk på denna C10 Scottsdale Pickup. Lätt sänkt och rullar på äkta American Racing 20-tummare. 350 V8 som går underbart!

Motor

350 V8 som är råstark. Silkeslen i gången. Edelbrock performer insug. Holley förgasare med dubbla ledningar. Headers och 2,5″ avgas ger ett riktigt gott V8 sound! TH400 Aut som växlar klockrent!

Exteriör

Mycket rak och fin i karossen, lacken ligger som en spegel. Två-tons lackering gör sig bra på de här bilarna! Nytt listverk och krom. Orörda glasrutor runt om. Riktigt läckert stuk på denna C-10!!

Interiör

Sätet omklätt och man sitter gott i det. Splitter ny ratt. Renoverad instrumentbräda, instrumenteringen är orörd. Riktig golvmatta som är hel och fin. Fungerande fläkt och värme. Bluetooth stereo.

Underrede

Jag märker direkt att denna pickup har gått i torrt och fint klimat. Golven har aldrig varit underredsbehandlade och är fortfarande kärnfriska! Rejäl 12-bultad bakaxel.

Flak

Flaket är rakt och fint, runt om. Rak och fin ”Tail Gate” också.

Sammanfattning

Perfekt stuk på denna C10, med det eftertraktade korta flaket. Läckert ”stukad” med 20″hjul och lätt sänkning. Det är precis så man vill ha dom! Ring oss för att boka en visning!

Pris: Såld!