1984 Ford F150 XLT

1984 Ford F-150 XLT

Fint originalskick på denna XLT ”kort-flakare”! Utrustad med Elhissar, centrallås, tilt-ratt , AC och fungerande farthållare!

Motor

302 V8 med 4-stegs Aut. Motorn går mjukt och fint. Motorutrymmet är snyggt och prydligt.

Exteriör

Snyggt och smakfullt lackerad i silvermetallic. En äldre lackering där någon mindre blåsa förekommer. Original kofångare med sk ”step bumper” bak.  Originalhjulen sitter fortfarande kvar, det är inte ofta man ser det. Rak och fin Tailgate med snyggt integrerade FORD-bokstäver.

Interiör

Sätet är omklätt i plysch/vinyl. I övrigt är inredningen original och fin för sin ålder. Original golvmatta fortfarande fin. Innertaket är snyggt och fint. Originalradio. Fungerande värme. AC:n slår till, men blåser ej iskallt.

Underrede

Mycket fin. Original ytbehandling fortfarande intakt. Frisk i alla golv och ner i hytt-hörn. Original avgassystem. Alla has-plåtar och stänkskydd sitter kvar. Bensintanken ser helt ny ut.

Flak

Flaket är i använt skick. Några lacksläpp som ni kan se på bilderna. Men det är rakt och fint och friskt i plåten.

Sammanfattning

Detta är sjunde generationen av F150 och de tillverkades 1980-1986. I USA kallas de för ”Bullnose” pga designen på fronten! I Sverige finns inte många registrerade och det är sällan man ser någon fin. Denna är i (fint) använt originalskick och det är precis så här man vill ha dom? Ring oss!

Pris: Såld!