1991 Buick Roadmaster Wagon

1991 Buick Road Master Wagon

Fullutrustad Road Master Wagon med helt otrolig komfort. Blå läderinredning i bra skick. 5.0 V8 med insprutning som går silkeslent!

Utrustning/Options

  • Elhissar runt om
  • 6-vägs elstolar på båda sidorna.
  • Elspeglar
  • Automatisk AC som blåser iskallt
  • Farthållare
  • Elantenn med mera!

Motor

5.0 V8 med direktinsprutning. 4-stegs aut. Går klockrent maskinellt och i lådan.

Exteriör

Jag tippar på att den fortfarande har kvar sin originallack, och den är fortfarande fin för sin ålder. Där finns några små märken och bättringar. Träimitationen på sidorna är fortfarande i bra skick. Originalhjul. Ger ett mycket bra intryck!

Inredning

Underbar blå läderinredning som är original. Man sitter kungligt i stolarna. Det är som att sitta i en TV-fåtölj! Fungerande FM-radio med kassett. Mycket fin i instrumenteringen och instrumentbrädan. Baksätet är som nytt, det ser knappt ut att ha suttit någon där.

 

Underrede

Ser helt orört ut. Jag hittar inga lagningar eller större angrepp. Endast lite ytrost är vad som syns. Ett äldre enkelt avgassystem. Nyare luftstötdämpare bak. Fin längst ner i alla skärmarna, trösklar och dörrar

Skuff

Bak-läm som går både att fälla ner och öppna åt sidan. Ett tredje (bakvänt) baksäte, alternativt lastutrymme som kan utökas genom att fälla även andra sätet om man så till.

Sammanfattning

Roadmastern gjorde Comeback 1991 efter att ha legat nere sedan 1958. Då var det den första bakhjulsdrivna Buicken sedan 1985! Idag är det här kultbilar som blir mer och mer eftertraktade för varje år. Ring oss!

Pris: SOLD!!!