1956 Chevrolet 3200 Pick up

1956 Chevrolet Pick Up 3200

Vilken häftig Cheva pickis! Den här har stått i vår bilhall nu i höst, och alla som fått nöjet att se den bara älskar den! Färgen, fälgarna, alla coola detaljer, inredningen, ja hela paketet helt enkelt! Importerad till Sverige 2010 och sedan frame off-renoverad 2017-2020. Och har bara gått testmil sedan dess!

Exteriör

Visst är den läcker, och skicket är outstanding! Det är det första man lägger märke till. Det andra man lägger märke till är alla coola detaljer, och all tid och omsorg som lagts på dessa! Fram sitter en ny kofångare, splitter ny grill och lyktsargar också. Blinkers har flyttats från skärmarna och sitter nu diskret infällda i grillen. Dörrarna har fått infällda handtag och hela dörrmekanismen är utbytt, komplett med elhissar och allt. Läckert infällda Cheva-emblem i framskärmarna. Notera också att huven har fått huvkråka och emblem från en -56 Bel Air, mycket snyggt! Ny framruta som är snyggt monterad. Splitter nya Ridler Wheels med 22″ bak och 20″ Fram. Feta 285/35-22 General-däck bak och 255/35-20 Pirelli fram. Bak har den fått Cheva-logotypen infälld både i bakrutan och i Tailgaten. Kofångaren har vänts neråt och fyra kromade avgasutsläpp har integrerats där nummerplåten annars ska sitta. De fyra utblåsen i mitten får en att tänka på Corvette C7!

Inredning

Som nytt! Skålade stolar i läder och det luktar skinn i hela hytten! Mittdelen har inbyggt armstöd med mugg-hållare. Stolarna kommer faktiskt från en nyare Volvo! Dörrsidorna är specialbyggda för att rymma elhissmekanismen. Ratten ser ut att vara helt ny, och instrumenteringen har fått behålla originalutseendet. Ny golvmatta ligger snyggt. En bluetooth stereo från Kenwood med stor pekskärm, så du kan spela din favoritmusik direkt från telefonen.

Motor

TXB-codad 350cui V8 med gjutkod 3970010