1960 Chevrolet Impala Flat Top

1960 Chevrolet Impala Flat Top

Gott stuk på denna ”Flat Top” Cheva med lätt sänkning och Custom Wheels! 283 V8 med Powerglide Automat. Dubbelt avgas med rätta ljudet!

Motor

Original 283 V8 som är lättstartad och går mjukt och fint. Gjutjärns Powerglide Aut. Stilrent motorutrymme med original ventilkåpor och luftrenare. Under luftrenaren sitter original två-portare. Servostyrning och servobromsar. Bromsar ombyggda till tvåkrets.

Exteriör

Bilen ser riktigt läcker ut! Flat Top-modellen är några av de mest klassiska Chevorna. En äldre lack som fortfarande presenterar bilen väl. Listverket och kromet ser fint ut. 18″ Custom Wheels med fina Michelin däck, passar perfekt! Enda rosten som finns är någon blåsa, på de typiska ställena, något dörrhörn och bakom ena bakhjulet.

Inredning

När man sätter sig i bilen är det ljust och trivsamt. Glasrutorna är fina runt om. Även den välvda bakrutan är hel och fin. Hela inredningen går i matchande färger. Korrekt ”Hounds Tooth” klädsel som är fin. Original dörrsidor.

Stereo

Alpine huvudenhet med BT, sitter dold i handskfacket. 6 högtalare i hatthyllan. Baslåda och slutsteg sitter i skuffen. Spelar på riktigt bra, känns i hela bröstkorgen om man ökar volymen lite!

Underrede

Kärnfrisk i golvbrunnar och i balkar. Till och med original skuffgolv är friskt. Kryssramen är jättefin. Dubbelt avgas hela vägen med fullflödes dämpare, proffsigt upphängt. Nyare stötdämpare och fjädrar runt om. Bak sitter det luftstötdämpare. Hela framvagnen ser fin ut med ny cylinder och slangar till styrservon. Drop-spindlar med skivbroms-kit!

Skuff

Kärnfrisk i skuffgolvet, som är isolerat med dämpmatta. Billjudet är snyggt monterat. (Reservhjul och tillbehör finns ej)

Sammanfattning

Bilen är intagen från USA 2011. Senaste ägaren avverkat många härliga mil och hade bara gott att säga om bilen. Funkar klockrent på cruisingar och i bilköer, startar alltid och så vidare!

Pris: Såld!