1965 Plymouth Barracuda

1965 Plymouth Barracuda ”Custom”

Svensksåld Barracuda med 318 V8 och Automat. Härligt Kustom-stuk på bilen med racing stripes och customfälgar!

Exteriör

Den har fått sig en svart lackering på senare år och den ser helt ok ut. Skulle man ge den en riktig polering eller våtslit skulle den bli riktigt fin! Silvergrå racing stripe är lackerad. Kofångare och listverk är orört. Bultcirkeln är konverterad till 5*4,5 och det sitter 16″ Enzo-fälgar med 205/55-16 runt om.

Interiör

Härligt old-school stuk med raggartärningar och varvräknare på brädan! Instrumentering och bräda är orört och fint för sin ålder. Man sitter gott i dom skålade stolarna

Motor

318 V8 med 3-stegs Aut. Bra ork i motorn, den kommer bra redan från botten. Nyare Edelbrock 4-portare.

Underrede

Hel och fin i alla golv. Dubbelt avgas med kromade ändrör. Luftstötdämpare bak. Ser rent och fint ut under motor och låda, raka fina tråg.

Skuff

Hel och fin i plåten, även i reservhjulsbaljan.

Sammanfattning

Förvänta er inte en pedantskött originalbil, eller en petrenovering. Men denna Barracuda har så mycket annat att erbjuda! Det var så här dom var förr, och det är så här många minns dom!

Jag tog bilen i inbyte, och det första jag gjorde var att ta mig en rejäl provtur! Den är hur kul som helst att köra på småvägar! Jag körde till och med lite grusväg och sladdade lite, och jag satt med ett stort leende bakom ratten HELA TIDEN! Ring oss nu!

Pris: Såld!