1968 Chevrolet Camaro RS Cab

1968 Chevrolet Camaro RS Cab

Mycket utrustning på denna Camaro cab som hittade till Sverige redan 1975! RS-Paket som innebär hide-away lights fram och speciella baklyktor och emblem. Kofångar-horn fram och bak. De-luxe inredning med elhissar! Med mera!

Motor

Stark 350 cui V8. Motorn har fått en vassare kam, Edelbrock 4-port och aluminium insug. Bra ryt i motorn, duger gott i en glidare som denna. TH-350 3 stegs Aut. 10 Bultad bakaxel med diff! Stilrent motorutrymme med bra puts!

Exteriör

Helt otrolig lack och kaross! Jag hittar inget att anmärka på hur jag än letar! Det ”gnistrar” om lacken, påminner starkt om röd candy! Matchar snyggt med svart Canvas Cab. Krom och listverk kanonfint. Framrutan ser nästan ny ut. Splitter nya US Mag Wheels. Motorhuven är läcker, en stål-huv som påminner om Corvette stingray. Stripen fram ligger under klarlacken, känns inte om man drar fingertopparna över. Springorna mellan panelerna bland det bästa jag sett på en Camaro. Båda dörrarna öppnar och stänger med ett ”klick”.

Inredning

Mycket fin Svart Deluxe inredning. Inredningen förmodligen bytt någon gång för längesedan. Trä-ratt med Corvette tut-knapp. Mittkonsoll med ”Horse Shoe Shifter”

Underrede

Hel och fin i alla golv. Raka fina trösklar. Dubbelt avgas kopplat till Headers. Skivbromsar fram

Skuff

Insida skufflucka är lika snyggt lackad som övriga bilen. Mjuk och fin gummilist. Skuffgolvet är kärnfriskt. Korrekt matta snyggt och prydligt i-lagd. Reservhjul, domkraft och verktyg ligger där.

Sammanfattning

Det är bilens ägare som själv renoverat bilen, år 2019-2022 Han har jobbat som bilplåtslagare hela sitt yrkesliv och lärt sig hantverket från grunden enligt den gamla skolan. Det märks på bilen, den är ruskigt rak och fin,  och extremt bra passform och finish på allt! Det är något speciellt med den här bilen, den sticker ut direkt. Jag såg det på bara några sekunder och visste att den som köper denna bilen blir nöjd!

Pris: Såld!