2004 Dodge RAM Rumble Bee

2004 Dodge RAM Rumble Bee

Mäktig Rumble Bee i välvårdat skick! Rumble Bee gjordes endast två år, i begränsad upplaga.  De var en hyllning till Dodge Super Bee. 2004 gjordes ca 3700st, Gul eller svart var färgen. Detta är en svart 2004 med fyrhjulsdrift, de ovanligaste av dom alla och mycket svåra att hitta i detta skicket!

Motor

5,7 HEMI som går underbart. Låter mäktigt ur dubbla pipor, det hörs när man kommer! Automat. 4*4. Helt standard i maskinrummet.

Exteriör

Mycket bra helhetsintryck! Delvis omlackad, finns några småmärken i lacken om man letar efter dem. Fin i spoilers och kjolpaketet. Lackat och isolerat flaklock, passar perfekt! Kanonfina 22″ SRT fälgar med splitter nya däck

Interiör

Originalsäten med matchande överdrag. Mycket fin invändigt och helt intakt. Originalradion med CD sitter kvar, och den fungerar. Både AC och värmen fungerar. Elhissar och elstol fungerar också.

Flak

Rak och fin ”Tail Gate”. Bedliner-insats på flaket. Flaklocket öppnas enkelt med hjälp av gasfjädrar!

Underrede

Har fått ramen rengjord och målad. Golven snyggt och prydligt underredsbehandlade.

Sammanfattning

Man åker verkligen gott i dom här bilarna, och de låter för jäkla gott. Jag har haft flera stycken och åkt mycket i dom i genom åren, och i denna kände jag mig som hemma i direkt!

Perfekt som ”fin-bruks-bil” och de kommer garanterat fortsätta att öka i pris. Så tveka inte, ring oss idag!

Pris: Såld!