1967 Pontiac Firebird Cab

1967 Pontiac Firebird Cab

Kanonfin Firebird Cab som har lackerats om i en snygg ljusblå metallic-kulör. Äkta American racing fälgar med bra däck. Dubbelt 2,5 avgas hela vägen med helsvetsade Magnaflow dämpare. Låter riktigt gott!

Motor

Under huven sitter en YJ-kodad 326 V8 på 250 hästar. Tvåportsförgasare under original luftrenare och den har original ventilkåpor också. Snyggt och prydligt i motorutrymmet. Motorn går fint utan några missljud. Låter riktigt gott från det dubbla avgassystemet! 2-stegs Aut som växlar klockrent.

 

Exteriör

En äldre omlackering. Ser fortfarande riktigt bra ut som ni kan se på bilderna. Karossen är rak och fin. Krom och listverk runt om ser riktigt bra ut det också, inte som nytt men nästan. American racinghjul, 16″ fram och 17″ bak. 205/55-16 fram, 255/45-17 bak. Svart vinylcab sitter mycket bra monterad! Elcab. Caben är hel och fin och bakrutan är klar och fin i plasten. Härligt stuk på bilen måste jag säga!

Inredning

Det ser ut som att klädseln fram och bak är original, den är mycket fin för sin ålder. Golvmattan ser ny ut. Mycket fin i hela instrumenteringen. Brädan är spikrak.  Grant sportratt som ny. Mittkonsollen är jättefin och den sitter stadigt med fasta fina lägen i växelspaken. Fina DeLuxedörrsidor!

Underrede

Fina orörda golv under hela bilen. Fin i ramverket och i alla förstärkningar också. Stötdämparna runt om ser nästan nya ut. Nya bromsslangar fram. Avgassystemet är proffsigt monterat med X-pipa. Helsvetsade skarvar så det sitter som berget!

Skuff

Original spatter paint delvis synlig. Kraftfull Stereo med Bluetooth sitter dold bakom reservhjulet. Jag provspelade stereon, och vilket ljud!!! Känns i hela kroppen!!!

Sammanfattning

Liten smidig Cab med helt rätt stuk och attityd! Går gott maskinellt. En perfekt åkbil fina sommardagar. Den påkostade ljudanläggningen är en ren bonus!

Pris: Såld!