1968 Chevrolet Impala 2dr Custom Coupé

1968 Chevrolet Impala 2dr Custom Coupé

Original survivor Impala. Bevarad med originallack och inredning! Lätt Kustomiserad med 18″+20″ fälgar och dubbelt avgas! 68:orna har snygg design och man ser dom inte allt för ofta!

Motor

Original Numbers Matching 327 V8. HK-kodat block, som är korrekt för 1968 327V8 med 4-portare och 250 Hästkrafter och Power Glide Automat.

Motorutrymmet ser helt standard ut. Original ventilkåpor och luftrenare sitter kvar. Värmesköldarna på grenrören sitter kvar. Har AC-system som är komplett, (kompressorn slår ej till). Har Servostyrning. Alla tänddelar ser fräsha ut. Mycket fin kylare. Original quadrajet 4-portsförgasare sitter också kvar. Faktum är att ingenting har tagits bort eller lagts till i hela motorutrymmet, vilket är smått otroligt! Inte ens bättringsmålad! Motorn går tyst och fint. Inget ventilslammer vid kallstart. Låter riktigt gott ur dom dubbla piporna!

Exteriör

Hela bilen har kvar sin originallack. Jag ser inga bättringar alls. Härlig patina. Original vinyltak som sitter tight, och det finns inte en skada eller bubbla under. Original krom på kofångarna som är mycket bra för sin ålder. Båda kofångarna är dessutom spikraka! Grillen fram, lyktsargar är också spikraka. Jag skulle säga att de är i ”mint” condition. Kärnfrisk i plåten.

Inredning

Wow! Vilken inredning! Otroligt fräsh i dörrgångar, knappt ens smutsigt! Superfräsha dörrsidor, man skulle kunna tro att de är splitter nya! Original gummilister som fortfarande är mjuka och fina, och de sitter tight och fint. Det ”gnistrar” om hela instrumenteringen! Alla reglage känns som nya. Instrumentbrädan är spikrak och har inga sprickor. Spikrakt och fläckfritt innertak. Solskydd som ”nya”. Det enda som visar lite ålderstecken är golvmattan och klädseln som har någon fläck. Fast och fin stoppning i förarsätet. Jag sitter i förarsätet när jag skriver detta, och jag frågar mig själv, har jag någonsin sett en fräschare inredning i en 60-talscoupé???

Skuffutrymme

100% Orört, och inte ett enda spår av fukt. Original ”spatter Paint” helt intakt. Original skuffmatta. Original reserhjul som ALDRIG rört marken!

Underrede

Helt otroliga, orörda golv.  Har aldrig varit underredsbehandlade. Original sidenmatt svart färg fint bevarad. Nytt dubbelt avgas med helsvetsate ljuddämpare. Kromade ändrör.

Jag uppskattar mer och mer, orörda bilar. Man känner igen dom direkt! och dom går bättre, fungerar bättre och uppför sig bättre! Roliga att äga! Ring oss för att boka en visning på denna MYCKET fina Impala!

Pris: SOLD!!!