1970 Chevrolet C10

1970 Chevrolet C10

Gott Custom-stuk på denna C-10! 350 V8 med Headers och dubbelt avgas. 20″ Hjul och lätt sänkt!

Motor

TWY-Kodad 350 V8, blocket är från 1978. Edelbrock alu-insug och en nyare Edelbrock 4-Ports förgasare. Motorn startar upp lätt. Tät och fin i gången. Låter gott ur avgassystemet! Power master generator och elektronisk tändning. Motorn är uppdressad med ett krom kit!

Exteriör

Jag gillar stuket på bilen! Den är lätt sänkt och har specialbyggda 20″ ”Rallye Wheels” ! Friska 245/45-20 däck från Good Year! Den har fått nya kofångare fram och bak. Även grillen ser ny ut! En äldre lack där det förekommer några märken och det synt att den har varit med om en del. Så inget för den petige, eller en pedant!

Inredning

Hytten har lackerats snyggt även invändigt. Fräscha gummilister i dörrgångarna och de ser fina ut även runt bak och framruta. Bakrutan är föresten öppningsbar, det ger en trevlig miljö varma sommardagar. Sätet är omklätt i ett snyggt material. Nyare rattstång med tilt. Ratten ser helt ny uy, och den är något mindre än original. Värmen funkar! Bakom sätet ser jag en ny bensintank!

Flak

Jättefint flak! Behandlat med ”bedliner färg” Hela flaket är rakt och fint, inklusive båda hjulhusen! Tailgaten är spikrak och den öppnar och stänger med ett ”Klonk”

Underrede

Riktigt fin faktiskt. Frisk i alla balkar och även i hytthörnen. 12-bultad bakaxel. TH400 Automat. Nyare dubbelt avgas som avslutas med feta, kromade ändrör!

Sammanfattning

Riktigt go åkbil. Går fint på vägen och är behaglig att åka i även uppe i march-fart. 400-lådan växlar fint!

Pris: Såld!