1972 Plymouth Barracuda

1972 Plymouth Barracuda

En fin och intakt Barracuda med 318 V8 och Automat. Snygga 14″ Rallye Wheels med BF Goodrich däck. Dubbelt avgassystem med Headers!

Motor

Performance byggd 318. Ett 80-talsblock. Edelbrock Aluminiuminsug och 4-portare. Headers kopplade till dubbelt Flowmastersystem. Mopar performance ventilkåpor. Servostyrning som fungerar bra. Servobromsar också, som har en nyare ””Brake Booster”. Sitter en modern AC-kompressor monterad, men systemet behöver fyllas på. Värmen fungerar. Aluminiumkylare med dubla elfläktar.

Exteriör

En bra omlackering i originalkulören ”Gold Leaf Poly”. Korrekta -72 Stripes som ligger under klarlacken. Någon mindre skönhetsfläck förekommer, men inget man stör sig på. Mycket fina glasrutor. Vinyltaket är jättefint och bryter av snyggt. Snygga 14″ Rallye Wheels. Kromet på kofångarna ser nytt ut. Helrätt stuk!

Interiör

Krämfärgad inredning i mycket bra skick. Ser helt nytt ut, från matta till innertak. Instrumentbrädan är proffsigt installerad. Mätarna är klara och fina. Mycket fin originalratt. Spikrakt innertak med mera! Var jag än tittar ser det nytt och fräscht ut, och man sitter bekvämt i förarstolen.

Underrede

Någon golvbrunn är utbytt, annars original och solid. Fina skärmkanter. Intakta punktsvetsar längst ner i båda bakskärmarna inkl hjulhusen. Kärnfrisk i ramverk och alla förstärkningar. Har headers och dubbelt Flowmastersystem. 4 fina Bilstein stötdämpare. Bra helhetsintryck!

Sammanfattning

Härligt muskelbilsstuk (och ljud)  på denna Barracuda. Korrekt enligt Fendertag förutom vinyltaket som är tillagt i efterhand. Går bra på vägen och känns tight och fin i styrning och i bromsar. Bara att tanka och åka. Barracuda/Cuda har blivit mer och mer eftertraktade på senare år, och det är inte ofta man ser dom till salu. Vi erbjuder denna till helrätt pris dessutom. Tveka inte, ring oss idag!