1987 CHEVROLET CAMARO Z-28 Targa

1987 CHEVROLET CAMARO Z-28

En mycket välvårdad Gen 3 Camaro. Det är en äkta Z-28 som innebär Spoilerpaket runt om, sporthuv med mera. En påkostad omlackering i ”Bright red”.

Motor/Motorutrymme

305 V8 (code LG4) på ca 170 hästkrafter, med 4-ports Quadrajet förgasare. Lättstartad och går fint på tomgång direkt. Fullflödes avgassystem med ett gott ljud. 4-stegs Automat som växlar bra. Snyggt och prydligt motorutrymme, rent och snyggt överallt. Det signalerar ”orört original”

Kaross/lack

En nyare omlackering i en snygg röd kulör. Mycket rak och frisk i plåten. Jag hittar inte en rostfläck. Fina glasrutor och targa-luckor. Fina original Z-28 fälgar med bra BF Goodrich däck.

Inredning

Man sitter bra i dom skålade stolarna, som har original grå plysh i mycket bra skick. Det känns fräsht och luftigt i hela coupén tack vare targaluckorna och den stora bakrutan. Eftersom det är en AC-bil har den blåtonade rutor. Dörrsidorna är raka och fina och har reglage för centrallås och elspeglarna. Den har också tilt-ratt och fungerande fart-hållare. El-stol och el-hissar som fungerar. Både mittkonsol och takkonsoll.

Underrede

Relativt orört underrede i bra skick. Jag hittar inga gamla lagningar eller skador

De här bilarna har snygg design och har ökat i popularitet på senare år. 80-talsbilar är ett bra alternativ där man får mycket bil för pengarna. Ring oss för att boka en visning!

Pris: SÅLD!!!