1993 Ford F150

1993 Ford F150 Kort Flak

En mycket stilren F150 med läckert stuk! Snyggt lackad i oskuldens färg vit, passar perfekt med Äkta American Racing Wheels!

Exteriör

Rak och fin i plåten var jag än tittar. Kärnfrisk i både hytt och flak. Det syns att den har varit väl omhändertagen genom åren. 15″ äkta American Racing wheels med Kumhodäck, ser splitter nya ut! Bra känsla i dörrar och huv. Tailgaten är spikrak och inte minsta spår av rostangrepp här heller!

Interiör

Mycket fin blå originalinredning! Golvmattan är jättefin, och den är fin och intakt i torpedisoleringen. Innertak som sitter spikrakt. Extrautrustad med

  • Elhissar som fungerar
  • Elspeglar
  • AC
  • Tilt-ratt
  • Öppningsbar bakruta, (ett riktigt trevligt tillbehör enligt mig)
  • Farthållare

I handskfacket ligger det originalhandlingar och lite gamla kvitton från USA.

Motor

5.0 EFI direktinsprutad V8 på 185 Hästar. Motorn startar direkt och går stabilt på tomgång. Inget ventilslammer eller knack, inte ens vid en kallstart. 3-stags Aut med overdrive. Motorn andas genom ett dubbelt avgas med kromade ändrör. Härligt V8 Sound!

Flak

Extrautrustad med Lackat flaklock i glasfiber. Flaket har både bedliner-insats och praktisk gummimatta. Ser snyggt och prydligt tinne i flaket.

Underrede

Helt otroliga golv och underrede på denna Pickup! Golven är aldrig underredsbehandlade och original ytbehandling är helt intakt som ni kan se tydligt på bilderna. Den är knappt ens smutsig! Bilen har garanterat gått i torrt och fint klimat, annars är de inte så här fina. Kärnfrisk metall vart jag än tittar, hytthörn, längst ner i skärmar med mera!

Båda bensintankarna är raka och fina, reservhjulet ser ut att aldrig ha rört marken.

Mycket bra och gediget helhetsintryck!

Sammanfattning

Det här är robusta och välbyggda bilar! De tål att användas och man kan förena nytta med nöje!

Nybliven veteran som är skattebefriad. All bekvämlighet som man vill ha. Sköter man bara om dom så håller dom i ”all evighet”!

Köp denna med gott självförtroende!

Pris: SÅLD!