1988 Ford F250

1988 Ford F250 Pick up Truck

Denna ”Heavy Duty” pickup uppvisar mycket bra kaross och underrede. Den har dessutom fått sig en rejäl upprustning/översyn med nya bromsar, nyare avgas, nya fälgar och däck med mera!

Motor

Troligtvis orörd maskinellt men funkar som den ska. Startar upp direkt. Inget ventilslammer eller knack, inte ens vid en kallstart. Går tyst och fint. 3-stegs Aut. HD-bakaxel med 3.55 utväxling enligt ”taggen”. Originalstil under huven och rent och snyggt!

Exteriör

Gammal och sliten lack, så ingen puts-bil på något sätt. Lack-släpp och några (mindre) bucklor förekommer som ni kan se på bilderna. Det ser ut som originallack, men jag tror att den är omlackerad en gång.

På framdörrarna ser jag spår av bokstäver och efter en noggrann titt ser jag att det har stått ”CITY OF EATONTON – GAS DEPARTMENT” Så troligtvis har den gått som servicebil på en gas-firma.

Den har fått splitter nya fälgar och däck. Dimensionen är 235/85-16 runt om.

Fina lyktglas runt om. Kofångarna är troligtvis original, visar lite patina dom med. Glasrutor ser riktigt fina ut, fram och bakruta ser faktiskt helt nya ut. Fina skraplister och gummilister.

Inredning

Originalinredningen är hel och fin. Jag tror till och med klädseln är original. Man sitter gott i sätet, det är inte nersuttet. Den är extrautrustad med öppningsbar bakruta, det är ett riktigt trevligt tillbehör på en pickup med enkelhytt!

Flak

Flaket har definitivt använts, jag ser några bucklor och lite ytrost. Tailgaten har också något märke, men den öppnar och stänger som den ska. Nya wirar.

Underrede

Här var det påkostat! Nytt avgassystem som är proffsigt upphängt. Korrekta ljuddämpare med Ford-stämplar. Avslutas snyggt med ett maffigt kromat utblås! Fram ser jag nya bromsok, klossar och slangar. Bak ser den ut att ha fått nya hjulcylindrar.

Det andra som jag lägger märke till är hur rent och snyggt allt är, den är ju knappt använd ser det ut som! Kärnfrisk plåt var jag än tittar. Jag ser inte ens någon ytrost!

Sammanfattning

En ärlig och fin pickup som tål att användas precis som den är. Nybesiktigad och körklar!

Pris: SÅLD!