1994 Chevrolet Silverado 305 V8 Aut

1994 Chevrolet Silverado

En riktigt fin och välvårdad Pick Up. Har det långa flaket med praktisk plast-insats och flak-lock. Snygga kromade Rails på flaksidorna. En orörd originalare som fått en ”Custom touch”!

Motor

Lilla ekonomiska 305 V8:an med insprutning. Har headers och fullflödes avgas. 4-stegs aut som växlar mjukt och fint. 10-bultad bakaxel. Bakhjulsdriven.

Exteriör

En omlackering i en snygg röd kulör. Har 20″ Customfälgar som passar perfekt. Har klarat sig helt och hållet från rost. Kärnfrisk på alla de typiska ställena, där man brukar hitta rost, som hjulhus, hytthörn med mera. Original kofångare och grill som är fina för sin ålder.

Interiör

Original röd plyschklädsel i kanonskick! Fin i alla detaljer som ratt och instrumentbräda. Fint innertak och solskydd. Fin original golvmatta. Originalstereon sitter fortfarande kvar med sitt kassett-deck!

Underrede

Extremt fin under. Jag ser rena fräscha golv utan underredsmassa. Hittar inte någon rost här heller. Ramen är till och med fri från ytrost! Bra avgassystem med helsvetsad ljuddämpare.

Är detta din nästa trotjänare och ”arbetshäst”? Ha den som bruksbil på sommarhalvåret! Åk till brädgården eller soptippen med skräp! En flakbil har man alltid nytta av! En fin välvårdad 90-tals ”Pickis” är idag en ren investering. Klassiskt utseende med moderna bekvämligheter som insprutningsmotor med mera. Bara att vrida på nyckeln och åka! Ring oss idag!

Pris: SOLD!!!