2004 Dodge RAM Rumble Bee

2004 Dodge RAM Rumble Bee HEMI V8 Aut

2004 Presenterade Dodge en high performance RAM-pick up med distinkta färger och Bumble Bee Stripe! De kallades ”Rumble Bee” och var hyllningar till Dodge Super Bee som var klassiska muskelbilar 1968-1971! Färgerna var antigen Gul eller Blanksvart. Standard var spoilerpaket runt om med det speciella avgasutsläppet på ena sidan,  motorhuv med inbyggt ”scoop” och svart ”Bumble Bee Stripe”. 20″ kromhjul var också standard! Invändigt hittar vi gula paneler med Rumble Bee-emblem i dörrsidor och i mittkonsollen. Alla exemplaren hade ett unikt sammlarnummer, som stämplades på en bricka som syns på mittkonsollen!

Här har vi fått in ett riktigt praktexemplar! Pendantskött originalbil med endast 3ägare och 6100MIL på mätaren. Importerad från USA endast ett år gammal år 2005. Därefter ägd av samlare och aldrig vinterkörd!

Motor

Kraftfull 5.7L HEMI V8 på 345hk. 4-stegs Aut. Motorn går tyst och fint och låter ”tight” Helt standard i motorrummet. Förutom ett nyare batteri har inget tagits bort, eller lagts till. Rent och snyggt också.

Exteriör

Originallack överallt, jag hittar inte en enda bättring. Bilen måste ses för att man ska kunna förstå skicket! Den enorma frontspoilern och grillen uppvisar näst intill perfekt lack och jag ser inga stenskott eller märken. Samma med kjolpaketet och Bumble bee stripen. 20″ Kromhjul utan ett enda skavmärke! Lyktglas fram och bak visar inte ett spår av fukt eller krackeleringar.

Flak

En cool detalj är det påkostade flaklocket som lackats i bilens färg! Det har en diskret spoiler monterad. Invändigt isolerat för att slippa kondens och dropp. Flaket har både bedliner och en gummimatta. Tailgaten är spikrak. Frågan är om flaket använts överhuvudtaget?

Underrede

Helt standard. Original avgasystem som är helt intakt. Kärnfrisk i plåten, som aldrig har varit underredsbehandlad. Torr och fin under motor och växellådan.

Inredning

Ingen överraskning, som ”nytt” här med. Original mörkgrå plysch. Klädsel är i toppskick, till och med på förarsidans sittdyna. AC:n blåser iskallt. Originalstereon sitter kvar och fungerar. Fungerande el-hissar och elsäte på förarsidan också.

Rumble bee`s börjar bli svårfunna i detta fina och intakta skick. Många har modifierats och trimmats… Denna är för dig som är pedant och vill ha ett av DOM absolut bästa exelplaren!

Jag själv åker varje dag i en 2017 Dodge RAM Lone Star med enkelhytt och korta flaket, visst är den fin! Men den är inte i DETTA fina skick. Så vill du investera i en modern klassiker som kommer att öka i värde, ring oss idag!

Pris Såld!!!