1994 Chevrolet Silverado

1994 Chevrolet Silverado Custom Show Truck

Pedantskött lågmilare som är utställningslackad. Titta noga, den har fått en hel del uppgraderingar och customiseringar, ända ner på detaljnivå. 20″ Custom fälgar, lätt sänkt med mera!

Exteriör

En sak är säker, den här lacken kan inte ha varit billig. Garanterat har den fått ett antal lager klarlack med mellanslipningar, och underarbetet är helt otroligt. Måste ses i verkligheten! Lätt sänkt och matchande 20″ hjul. Cowl-huv. Kolfiber-folierad på huv, tak och flaklock. Nerlackad stötfångare fram. Och titta noga bak, där är stötfångaren borttagen och istället har bakskärmarna integrerats med varandra. Handtaget till tailgaten är igenlagt och flyttat till insidan. Men det är så snyggt och diskret gjort att det ser ut som ”fabriks”.  Den har även fått nya lyktglas runt om och en ny krom-grill. Plus lite Corvette-emblem! Färgen är läcker, tänk er ”Ferrari Röd”!

Interiör

Härligt röd plysch inredning! Fram sitter man gott i Kaptens-stolar. Mittkonsoll med två mugg-hållare och rejält tilltaget förvaringsfack. Allt känns nytt och fräscht. I stort sett helt standard, förutom en modernare radio. Extrautrustad med:

  • Tilt-ratt
  • Elhissar
  • Farthållare (som fungerar!)

Motor

350 V8 TBI som går mjukt och fint. 4-stegs aut 4L60. En drivlina som funkar klockrent och gör sitt jobb som det en gång var tänkt. Under huven ser det snyggt och prydligt ut. Chrome dress up kit. Torpedväggen är spikrak och nästan kliniskt ren!

Underrede

Kärnfrisk originalplåt överallt. Jag ser intakta punktsvetsar längst ner i trösklar och skärmar. Det syns direkt att den gått i torrt och fint klimat och varit pedantskött. Proffsigt upphängt avgassystem, 3″ rör med Flowmaster-dämpare. Fina stötdämpare. Golven är superfina, med endast ett tunt lager ”body”. Längst bak sitter en dragbalk med fyrkantsfäste. När den hänger på lyften passar jag på att syna lacken noga, och den är helt otrolig, ligger som en spegel hela vägen ner till trösklarna!

Flak

Flaket är rakt och fint. Lackerat med så kallad bedliner-färg i matchande kulör. Custom flaklock som öppnas och stängs enkelt med hjälp av gasfjädrar.

Sammanfattning

En dokumenterad ägare i USA. Vi importerade den år 2016. Sedan har den ägts i samlarkretsar och varje ägare har fortsatt att vårda och förädla den. Den har bara rullat lite så somrarna. Nu har vi fått in den igen så kom och titta på denna, ni blir inte besvikna. Och den erbjuder både klassiskt utseende och har komfort och driftsäkerhet som en modern bil! Ring oss!

Pris: Reserverad!