1995 Ford F150 Flare Side

1995 Ford F150 Flare Side

Här har vi en riktigt ovanlig och udda Ford Pickis, som heter ”Flare Side”! Eller ”Step Side” som det skulle ha hetat på GM-språk! Utrustad med moderna bekvämligheter som elhissar, skivbromsar, insprutningsmotor, stereo, trepunktsbälten med mera!

Motor

5.0 V8 med insprutning. Automatlåda med overdrive. Servostyrning och bromsar. Motorn går silkeslent. Fin att köra också. Den går lugnt och behagligt uppe i marschfart. Känns nästan som att köra en ”ny” bil!

Exteriör

Rak och fin bil! Jag bedömer att det är originallack runt om. Lackeringen visar spår av normalt brukande. Det finns en lackskada på höger framskärm som är i-målad, men annars inte mycket att anmärka på en snart 30 år gammal bil. Fina original 15″ kromfälgar. Däcken ser splitter nya ut.

Interiör

Underbar röd originalinredning! Och den är verkligen superfin! Ger ett varmt och ombonat intryck. Den öppningsbara bakrutan är ett mycket trevligt tillbehör. Näste ägare kommer garanterat att trivas bakom ratten!

Flak

Flaket är i mycket fint skick det också. Det kan inte ha använts mycket. Spikrak ”Tailgate” som aldrig bättringsmålats. Jag tar en snabb titt under gummimattan, knappt ett märke. Snygga rails på flaket!

Underrede

Helt otroligt vad fint det ser ut under hela bilen! Torrt och fint överallt, även under motor och låda. Faktum är att den knapps ens är smutsig. Den måste ha gått på torra fina vägar och stått i garage. Inte en enda rostfläck eller tendens till angrepp någonstans. Jag ser inte knappt ens någon ytrost. Den har dubbla tankar som båda ser jättefina ut! Dubbla kromade utblås längst bak!

Pris: Såld!