2005 Dodge RAM Daytona

2005 Dodge RAM Daytona

Ni tittar på Dodge Ram Daytona nr 2 182. En sportmodell som byggdes endast under ett år i begränsad upplaga. De var en hyllning till 1969 Dodge Charger Daytona med den speciella bakvingen! De här bilarna har en Klockren design som håller måttet än idag. Korta flaket och enkelhytt ger dom rätta proportionerna!

Motor

5.7L HEMI som går underbart. Mycket råstark! 345 Hästar. Mullrar dovt och gott genom specialbyggt Borla avgassystem. Släpps ut snyggt genom kjolpaketet på ena sidan. Automatisk växellåda med overdrive håller nere både varvtal och ljudnivå i hytten! Här kan du marcha i 110km/h tyst ochbekvämt! 4*2!

Exteriör

Superfin i lacken och den är rak och fin i plåten. Jag ser inte en enda tendens till bubblor eller blåsor någonstans. Mycket solid och gedigen bil! 22″-fälgar med fräscha däck. Vingen är jättefin och har inte fått några skador vad jag kan se. Kjolpaketet har också klarat sig från skador och stenskott.

Inredning

Nybilskänslan sitter kvar faktiskt. Den har den speciella Läderinredningen med broderade ”Daytona”-märken!  Detta var tillval och inte ofta man ser. Standard så var det en (i mitt tycke) tråkig grå plysch-klädsel. Original radion med CD-Spelare sitter kvar. Extrautrustad med all bekvämlighet man vill ha, så som:

  • El-säte
  • Elhissar
  • Farthållare
  • AC som blåser kallt

Underrede

Jag låter bilderna tala för sig själva. Helt rena golv! Och original ytbehandling nästan helt intakt var jag än tittar.

Flak

Flaket kan inte ha använts mycket. En Bed-liner insats av plast som har skyddat bra och gör flaket lite mer användbart. Rak och fin ”Tail Gate”

Sammanfattning

Denna är riktigt fin, bland de finaste jag sett! Och de börjar bli eftertraktade bland samlare och svåra att hitta i detta skick! Så vill du unna dig ett Topp-Exemplar som kommer att öka i värde, ring oss idag!

Pris: 269 000kr