1971 Chevrolet Chevelle

1971 Chevrolet Chevelle small block V8 Aut

Renoverad Chevelle Malibu med mycket bra lack och krom. SS-stuk med Cowl huv, stripes och emblemen. Svart Bucket Seat inredning med konsoll och Horse Shoe Shifter!

Motor

GM ZZ4 350cui Crate V8. Motorn går bra. Stark ända från botten. Rapp och fin i gången. Headers med Flowmaster-system. TH-350 3-stegs Automat. 10-Bultad bakaxel. Edelbrock 4-ports förgasare på aluminium insug. Har elektrist bränslepump och ”Hei” brytarlös fördelare. Motorutrymmet är rent och fräscht. Servostyrning.

Underrede

Här är det rent och snyggt. Fina golv i hela bilen, utan underredsmassa. Torr och fin under motor och låda.

Exteriör

Det första man lägger märke till är den fina lacken, och hur rak och fin den är i karossen. Allt har bra passform och det är fin känsla i dörrarna. Krom, listverl och lyktsargar ser ut som om det vore nytt. Dubbla backspeglar. Mycket fina American Racing 17″ fälgar. Framrutan ser ny ut, men sidorutorna är orörda med lite ”patina” Som helhet ser bilen fantastisk ut!

Interiör

Mycket fin svart inredning, där det mesta är bytt. Korrekta dörrsidor. Mjuka fina gummilister som sitter tight. Spikrakt innertak med fina solskydd. Golvmattan ligger fint, och ser ny ut. Nyare, eftermarknads instrumentbräda. Säten är klädda i korrekt material, och man sitter bra i dom. Det enda som visar lite ålderstecken är instrumenteringen, som är orörd original. AC-bil från början, så den har blå-tonade sidorutor. Eftermarknads Grant ratt. Modern stereo med CD.

Chevelle är mycket populära i USA! De blir svårare för varje år att hitta för överkomliga pengar! Här får ni en riktigt bra Chevelle som vi har jobbat hårt för att hitta i USA, ring oss idag!

Pris: SOLD!!!