1972 Chevrolet C-10 Pick Up Truck

1972 Chevrolet C-10 Pick Up Truck

Ni tittar på en Frame Off renoverad C-10 pick up. Fotodokumenterad renovering som utfördes av en Far tillsammans med sin son. Under renovering 2008-2009.  Ser fortfarande fantstisk ut! Finns ett komplett fotoalbum som visar bilens resa från fyndskick till färdig bil!

Motor

TDJ codad 350 Motor, som är korrekt till 1972 C-10. 175hk. 4-ports Rochester Quadra jet förgasare. Finns bilder på när motorn står på ett motorställ, nymålad. Motorn startar upp direkt. Går stabilt på tomgång, även när den är kall. TH-350 3-stegs Automat. Modern AC-kompressor som kyler. Alla ledningar till AC.n ser genomgångna ut. Servobromsar och servostyrning. Allt ser fräscht ut när man lyfter på huven. Slangar, kylare, batteri med mera!

Kaross/lack

Snyggt lackerad i den tjusiga originalkulören ”White & Medium Bronze”. Har de bredare nedre listerna med trä-imitation. Samtliga lister på bilen är i bra skick och sitter fast ordentligt. Kromade kofångare fram och bak med kanonfint krom. Rak och fin tailgate. Chevrolet-bokstäverna är snyggt och prydligt lackerade. Fyra fina rallye wheels med bra trimringar och centrumkåpor. Däcken är jättefina också. Bilens grill är i bra skick, liksom lyktsargar.

Inredning

Det känns nytt och fräscht när man öppnar förardörren och sätter sig. Grant träratt med borstade aluminiumekrar. Mycket fin instrumentering. Hela instrumentbrädan har noga rengjorts och är snyggt lackerad i bilens färg. Har ett stoppat överdrag som ser ut som nytt. Har fungerande värme och kall AC. Mjuka och fina gummilister, sitter tight och fint. En cool detalj är sätet som är omklätt i så kallat ”Hounds Tooth” tyg. Det passar mycket bra till bilen. Allt ser bra ut måste jag säga, matta, solskydd, dörrsidor.

Underrede

Underredet och chassiet är också iordninggjort i samband med renoveringen. Se bilder när ramen står nymålad på fyra hjul! Hytthörnen är kärnfriska, liksom alla balkar. Nyare dubbelt avgas med kromade ändrör. Gummibussningar mellan hytt och ram ser nya ut. Har (ventilerade) skivbromsar fram. Reservhjulet är snyggt och prydligt upphängt på sin plats.

Denna kan ni köpa med gott självförtroende. Sedan renoveringen blev klar har den använts regelbundet vid ”Special occasions”. Den är inkörd och klar, och på 10år har inga blåsor eller bubblor kommit upp. Det känns tryggt! Ring oss idag!

Pris: SOLD!!!