1972 Chevrolet C10 Cheyenne

1972 Chevrolet C10 Cheyenne

Äkta Short Bed Cheyenne Pick-Up av läckta årsmodellen 1972. Importerad från Kalifornien år 2009, därefter snyggt och prydligt renoverad och lätt Kustomiserad!

Motor

Stark ZZ4 350 Cui V8 som extrautrustats med Holley Sniper EFI direktinsprutning. Går riktigt gott maskinellt. Startar direkt och svarar blixtsnabbt på gasen! Aluminuimtoppar. Servostyrning och servobromsar. AC där alla komponenter ser nya ut.

Exteriör

Lågt och gott stuk med luftfjädring runt om. 17″ American Racing fälgar med 255/60-däck bak. Allt listverk runt om hela bilen är snyggt monterat, och det ser ut att vara helt nytt!  Eftersom det är en Cheyenne, har delar av listverket snygg trä-imitation. Proffsigt lackerad i snygga 70-tals kulören ”Code 511 Ochre”! Även kofångare och grill ser splitter nytt ut. Nya lyktglas runt om och fram har den fått H4-strålkastare.

Interiör

Påkostat här med! Den har fått sätet omklätt och det känns att stoppningen också är ny. Ny matta och innertak. Nya DeLuxe dörrsidor. Fräsh instrumentering och instrumentbräda. Nitad Grant-ratt med borstade aluminium-ekrar. Under värmereglagen sitter mätarna för luftfjädringen och display för Sniper-sprutet. USB-Stereo med fyra högtalare. Ett stort plus är den öppningsbara bakrutan, som är ett trevligt tillbehör varma dagar!

Underrede

California bil som uppvisar torrt och fint underrede. Kärnfrisk i alla golv och balkar. Jag ser hytthörn som är helt intakta. Nytt dubbelt avgas med H-Pipa och helsvetsade dämpare. Avslutas snyggt med kromade ändrör. Korta heders som är snyggt lindade. Skivbromsar fram. Luftfjädring runt om som installerats snyggt. Turbo 350 Aut med kromat tråg. Bak sitter en 12-bultad bakaxel med diff!

Flak

På flaket ligger det riktiga 1-tumsplankor i ädelträ! Mycket proffsigt! Tailgaten är rak och fin. Tanken och kompressorn till luftfjädringen har installerats snyggt längst fram i flaket. Ett praktiskt  och skyddande överdrag i konstläder!

Sammanfattning

Påkostad renovering på en fin och intakt Californiabil. Riktigt gott stuk med korta flaket! Ring oss!

<h2>Pris: Såld!<h2>