1988 Chevrolet G20 Van

1988 Chevrolet G20 Van

En riktigt go och trevlig Camping Van! Besiktigad till och med 06-30-2023 och skattebefriad! Färdig för sommarens äventyr. 350 V8 och 700 Aut som går fint. Röd plyschinrening riktigt fin!

Exteriör

Delvis omlackerad och man har bevarat den fräcka och tidstypiska fältlacken. Inte 100% rostfri men nästan. Tidstypiska fälgar 15″ med jättefina Nokian-däck. Fin i dörrarna. Kåpan är fin men lite matt. Fina kofångare fram och bak. Både stegen och reservhjulet sitter kvar på bakdörrarna.

Inredning

Jättefin röd plyschinredning som är original. 4 Kaptens-stolar som är superfina. Litet groggbord. Riktigt mysigt att sitta i den. Både persiennerna och de speciella gardinerna är bevarade och i jättebra skick. Tak-konsoll fram och bak. En detalj som avviker från original är att tjock-tv:n är borta. En annan är att soffan bak är satt av två bäddar med praktiskt förvaringsutrymme under. Original soffan finns sparad och ingår i köpet! Dubbla batterier. Eluttag bak som går att använda t.ex till en kylbox. Elhissar som fungerar. Elstolar fram. Centrallås. Tilt-ratt. Farthållare. AC ej inkopplad, varken i bil eller bodelen.

Underrede

Riktigt fin! Jag ser inga rostskador eller gamla lagningar. Verkar ha klarat sig bra. Jättefint avgassystem som gör att den går tyst.

Motor

350 V8 som går tyst och fint. Jag startade upp den efter vintervilan nu i början av Juli. Hade inte brutit strömmen, men den startade ändå direkt! Behövde varken pumpa fram bensin eller ge den ström! 700 4-stegs Aut som växlar bra.

Sammanfattning

Jag har själv ägt Vanen sedan 2016, och ägaren innan mig sedan 2000. Haft den på några längre turer på somrarna, fungerar alltid, inga värmeproblem. Vanen blir uppskattad av alla som ser den och det blir många ”tummen upp”! Många kommer ihåg dom från förr! Idag är de svårfunna i detta skicket! Så vill du lägga vantarna på denna, ring oss!

Pris: Såld!