1990 Cadillac Deville

1990 Cadillac DeVille

Kanonfin DeVille med samma ägare senaste 19 åren! Fullutrustad och helt otrolig komfort. Bra och intakt känsla i hela bilen. Har rullat ynka 11 500 Mil!

Motor

4.5L tvärställd V8 med Automat. Framhjulsdrift. Allt ser helt original ut under huven. 185 Hästar.

Exteriör

Den vita lackeringen är jättefin. Ligger som en spegel, hela vägen ner. Troligtvis originallacken. Jag ser inte en enda blåsa eller annat spår av rost, knappt ens en repa faktiskt! Original ekerkapslar. Fint krom och listverk, fina glasrutor etc. Man skulle kunna byta ut lyktglasen fram som visar sin ålder en del, samt ta sig tiden att putsa upp ekerkapslarna ordentligt! Annars inte mycket att anmärka på.

Inredning

Inredningen gör hela bilen! Man kan faktiskt säga att bilen är uppbyggd med baksätet som utgångspunkt! Titta noga, bakdörrarna är bredare än framdörrarna. Taklinjen är designad för att man ska kunna sitta bekvämt, och komma in och ur smidigt bak. Benutrymmet är imponerande, speciellt med tanke på att detta är ingen stor bil, ”bara” 5,25 lång. Men det är den tvärställda V8:an som gör att kupéutrymmet är lika stort som på en riktig fullsize!

Hela inredningen är i superskick och andas kvalité. Blå läderklädsel som både ser ut och känns som ny! Utrustad med all lyx som man vill ha. Farthållare som fungerar, AC (behöver fyllas på), elhissar, centrallås, elstol för både förare och passagerare, tilt-ratt, mittarmstöd med mugghållare, solskydd med make up spegel, elspeglar, elskuff.

När jag provsitter baksätet känns det som att sätta sig i en limousin! Jag tänker för mig själv; här kommer den som köper bilen helst av allt vilja sitta! För äger man en en riktig lyxbil vill man helst ha en chaufför och åka som passagerare, väl?

Underrede

Original orörda golv som är friska. Jag ser inget att anmärka på. Fin längst ner i alla skärmarna och i trösklarna. När jag skriver detta hänger bilen på lyften, i ögonhöjd. Jag ser att den är rak och fin hela vägen ner. Det speciella kjolpaketet är rakt och fint och har inga skador. Torr och fin, även runt drivaxlarna!

Skuff

Skuffen öppnas smidigt via ett knapptryck, inne i handskfacket! Original skuffinredning jättefin! Jag ser inte ett enda spår av fukt, det är knappt ens dammigt eller smutsigt!

Sammanfattning

Liten smidig Cadillac som är utrustad med bekvämligheter som insprutningsmotor, skivbromsar med mera. Det gör att vem som helst kan köra den! Vi köpte precis in bilen av en äldre gentleman som ägt den sedan 2003. Han var verkligen stolt över sin bil! Använde den sparsamt och vårdade den pedantiskt genom alla år! Nu är det din tur att ta över! En välaktad samlarbil till en blygsam prislapp! Ring oss direkt!

Pris: Såld!